Atlas retete din Republica Cehă

Tuzemák

Această băutură tradițională cehă a fost inventată în secolul al XIX-lea ca înlocuitor pentru romul ...

Chamomilla Bohemica

Chamomilla bohemica este un cap de floare uscat al plantei de mușețel din specia Flos chamomilla vul...

České pivo

České pivoeste un termen care se referă la o varietate de beri produse în întreaga Republică Cehă ca...

Český modrý mák

Český modrý mák este o varietate de Papaver Somniferum, sau mac albastru, cultivat în Republica Cehă...

Křížaly

Această gustare populară cehă este pregătită cu mere fără sâmburi și felii care sunt uscate lent la ...

Český kmín

Český kmín sunt semințe de chimen din specia „Carum carvi L - fructus” produse în Republica Cehă pe ...

Tradiční lovecký salám

Lovecký salám sau lovecká saláma este un salam special maro închis, binecunoscut în Republica Cehă ș...

Tradiční špekáčky

Špekáčky/špekačkyeste un cârnat scurt și plinuț, de culoare maro-aurie, care este produs de mai bine...

Merele Topaz

Topaz este un soi de mere care provine din Republica Cehă. A fost cultivat ca o încrucișare între Ru...

Tlačenka

Tlačenka este versiunea cehă a brânzei gelatinoase . Constă din diferite bucăți de porc, în principa...

Sekaná

Deși apare în numeroase soiuri în toată țara, această friptură tradițională cehă este de obicei prep...

Karbanátky

Karbanátky este un termen universal care se referă la un grup larg de chifteluțe tradiționale cehe ș...